More than words

Fick ett brev fran mormor idag, med massa kort pa min familj.
Och jag har en ruff day just idag kanner jag, jag vill bara lagga mig ner och grina for att jag saknar er. Feel free to call me, jag gar mest och vantar pa att nagon ska ringa. Kom ihag att det ar bra mycke billigare for er att ringa mig, an va det ar for mig att ringa er.

Imorgon kanns det battre..

Kommentarer
Postat av: Mormor

Hej Stumpan.

Länge sedan vi såg några snygga bilder från allt ni gör på helgerna. Nu har jag gott om space på min harddrive.126 gigabite + en extra på 82 gigabite. Så jag kan spara många bilder åt dig.

Älskar dig

2009-08-18 @ 09:06:53
Postat av: T

Hej hej! Skulle gärna ringa dig men även om det är billigare för mig att ringa dig så ligger min mobilräkning redan nu på över 300 spänn varje månad så jag vågar faktiskt inte nu när jag verkligen sparar in på varenda krona jag bara kan inför resan. Men jag läser ju din blogg och du verkar ha det bra vilket känns viktigast :) Pusspuss, love!

2009-08-18 @ 16:30:03
URL: http://thereseholmqvist.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Gullet.

Kom ihåg att alla har vi våra ups and downs, hoppas att du får din dator snart så vi kan prata över messenger.

Älskar dig

2009-08-18 @ 22:09:02
Postat av: Hazel

Ryck upp dig vick! Tänk att din familj och dina vänner är kvar när du kommer hem istället och försök göra det bästa av din situation nu;)föresten du får väl fara hem någon gång på "semester" typ? eller? Har du träffat nå boys där än då? :D Jag vet att du spanar för fullt iaf!!!

2009-08-19 @ 08:29:23
URL: http://hastrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0