I'm left without a choice

Nyvaken, och ensam hemma. Lite läskigt måste jag säga, men samtidigt ganska skönt att vara ledig. Mina underbara hostparents gav mig nycklarna till bilen igår, och jag får alltså köra bil om dagarna nu när dem är borta. Pappan i familjen tyckte att jag var duktig på att köra, och nästa vecka ska jag förmodligen ta mitt nya körkort.

Måste erkänna att jag kommer vara rädd när det blir mörkt, för detta hus är inte litet. Det är snarare enormt med massa stora fönster, men jag har larm! Så om någon vågar visa sitt fula arsle här, då.. då... dåå...
Ikväll ska jag iväg med Lisa och se inglorious bastards, kanske äta lite dinner. Sen har jag nog lite andra planer också, men det är inget jag avslöjar, haha.



      
Nya inköp, kläder ser bra fula ut när dem bara hänger. 






                                                                                                          Hejdå Anna, I don't like this and you know it.

When there´s positive, there´s negative

Började dagen med aupairmöte i Great Falls Park, vilket var trevligt. Vi käkade lunch tillsammans och bara pratade, vilket var riktigt mysigt. Träffade några nya tjejer, och några gamla. Blev senare lite shopping, men eftersom det är söndag så stänger dem tidigare än vanligt. Dock positivt, hann inte spendera mina pengar.

Kvällen slutade på Ruby's, träffade två amerikanska tjejer som verkar assköna. Har skrattat mycket ikväll, dock blev det lite tårar för Anna. Imorgon ska jag säga hejdå till denna tjej, känns typ overkligt? Jag låter nog bilderna tala istället för en massa dravel.



Hyfsat fin dag, eller?



Just vid parken vi var vid, bra mysigt.



Mitt framtida hus kanske?



Tyskar, tyskar, tyskar.



Psst, Denise gör vad?



Haha, Ricky var tokrädd för alla getingar. Och Lisa älskar med kameran.



Rubs, ett och annat positivt med det stället.

"Dude, I totally drove over at least ten frogs"

Jag måste att jag är jätteglad över att du ringde Petra, kändes ofattbart att höra din röst.
Kvällen har vart händelserik, allt ifrån "ficka" till starbucks och bio. Tackar Annas familj för ferwell bbq, och jag tänker inte räkna tårarna som faktiskt föll. Haft en jättetrevlig kväll med tjejer från Sydafrika till Tyskland, samt en riktigt bra film på det. Filmtipset från mig är "The Time Travelers Wife" My freaking god, den var faktiskt riktigt bra!

Imorgon är det aupair meeting, och shopping för hela slanten. Sen ska vi iväg på Ruby's för middag, lär bli en trevlig dag. Måste även säga att detta år och nästa kommer vara succe, när det gäller filmer. Såg många bra trailers idag när vi väntade på att vår film skulle börja.


I used to be love drunk, but now i'm hung over

Haha, jag säger banne mig bara,SANNING!
Jag har nog aldrig skrattat så mycket i min ensamhet som jag gör just nu, fattar inte vart jag får allt ifrån. Klockan är 2 PM och jag är bra trött, men snart ska jag på BBQ och mysa.


Vet ni en sak? Jag saknar flippet med Tess, omtänksamheten hos Elin, flummet med Petra, skrattet med Annie, galet med Linn, sovaöver hos Maggi, värmen hos Mamma, sena nätter med Mormor, och allt annat som hör till min vardag hemma.

 
Har jag någonsin nämt att man är lite kluven?

Before the storm

Jag är en riktig hejjare på att spela bowling, blev ju skitsist båda gångerna. Vi skippade LaserTag eftersom Cheesecake kan göra underverk i en mage. Imorgon blir det "Hejdå Anna-kalas" och jag måste säga att jag inte alls gillar idén, varför ska hon åka hem lixom? Alla Ann:or lämnar Virginia.

Trevlig kväll iallfall, och just nu sitter jag och diskuterar vägbeskrivning från Maggs till mig. Kanske blir så att hon hämtar mig om jag nu åker till Williamsburg, vi får anse. Lär ju ska skriva om jag åker eller inte, och jag kan tala om för er att det låter som åskan är på G in i mitt rum.





I'm flying, Anna

I´ve got all the symptoms

Min dator is back, och jag kunde inte varit gladare.
Denna dag har vart bra, faktiskt rent utsagt KANON! Fick även veta att jag bara jobbar måndag nästa vecka och är ledig till och med tisdag veckan efter. Min hostfamily åker iväg på business trip, och jag är därför ledig. Tog reda på det ena och det andra idag angående att kanske åka till Williamsburg och hälsa på Maggs, ska ringa till Dulles Airport imorgon och kolla om det går bussar därifrån eller om jag måste in till DC.

Annars har jag inget speciellt att tillägga mer än att allting leker för tillfället, men att jag saknar bra många at home.

     
Hänger med nästan överallt jag går, vädret kan vi inte klaga på, och inte min nya tischa heller.

I don't wanna say goodbye

Fick prata med mormor en svang idag, riktigt skont att hoera hennes rost igen.
Som ni ser, sa fungerar inte min dator an. Borjar tro att familjen bestallt grejor fran a place far away, typ Sverige. Haha nej, men ni forstar vad jag menar.

Tankte bara saga att jag ar vid liv an sa lange, med tanke pa att det ar bra manga som kikar forbi har. Helgen ar fullspackad, och jag gillar det. Imorgon ska jag spela LaserTag med flickor, Lordag ar det Ferwell BBQ hemma hos Anna och Sondag ar det aupair mote, shopping och middag hos herr Chris. Smell ya'll later.

No complains, please

I know that we all have up and downs, like a rollercoaster.

Jag ar glad idag, jag mar bra idag och jag ar lycklig. Och sjalvklart sa saknar jag er alla, och jag lovar fortfarande att bli battre pa att uppdatera sa fort jag fatt tillbaka min dator. Hur mar ni?
Haha, Hazel du ar bra gullig. - Nej, jag har traffat bra manga grabbar men ingen jag dejtat. Amerikanska grabbar ar inte direkt av samma klass som svenska tyvarr, man far nog inte vara sa krasen. Och Tess, jag forstar och jag hoppas jag far tillbaka min dator sa jag kan skypa snart. Blir ju smatt irriterad utan dator!

More than words

Fick ett brev fran mormor idag, med massa kort pa min familj.
Och jag har en ruff day just idag kanner jag, jag vill bara lagga mig ner och grina for att jag saknar er. Feel free to call me, jag gar mest och vantar pa att nagon ska ringa. Kom ihag att det ar bra mycke billigare for er att ringa mig, an va det ar for mig att ringa er.

Imorgon kanns det battre..

BBQ at Kristy's, thumbs up!

Ligger och lånar Denise dator här, sover över hos Anna och Denise tonight.
Har precis vart på bbq at Kristy's, vilket var toktrevligt. Så jag tänkte bara informera er alla om att jag lever, men att min dator inte är brukbar än..

Imorgon ska vi åka till King´s Dominion, vilket är ett nöjesfält. Ser fram emot det! Jag, Anna, Denise, Lisa och Kristy ska dra en roadtrip dit. Somsagt så lever jag, och jag hoppas att jag får tillbaka min dator snart så jag socialisera mig.

Goodnight guys, i'm out.

Hey, my computer's broken

Haha, måtte min mormor vara söt eller.
Även fast jag är så långt ifrån henne, så har hon ändå bra koll på mig. Galet, och nu har både hon och mamma skaffat webcameror, kanon!

Min dator, är för tillfället kaputt och lever i en annan värld. Därav den dåliga uppdateringen och mitt mystiska försvinnande. Träffade Anna igår och åkte forbi Cheesecake Factory, och sedan Starbucks som alltid. Stötte på några sköna lirare som vanligt, bara det att alla jag träffar antingen åker hem eller bor inte alls i närheten. Min Anna nr2 åkte till Texas igår , och jag önskar henne all lycka. Jag lär ju ska hälsa på henne, ser fram emot att höra om det är som man tror. Idag kommer den nya aupair-tjejen som ska ta över Anna nr1's familj, Denice. Ska bli kul att träffa henne, och våra planer hoppas jag håller i sig.

Framförallt så lever jag.

You know that I could

Då hade man duschat, fixat till här i min lilla lya och precis insett att jag skulle klara mig riktigt bra i egen lägenhet. Jag tvättar med jämna mellanrum, jag skriver upp det som måste handlas, jag städar min egen toalett och dusch etc. Jag har det riktigt mysigt här faktiskt, och jag älskar min säng. Ikväll ska jag ligga i den, kolla på TV och självklart sitta vid datorn i hopp om att någon stackare sitter uppe mitt i natten.




Donna Karan, billigt och bra.


Mac, som hittat.

I´ve been running around

Jag tror jag lider av feber, eller solsting. Vätskebrist kanske? Jag vet inte, de enda jag kan svara på är att jag inte mår som jag brukar göra. Jag mår faktiskt dåligt rent utav, bokstavligt talat så mår jag illa. Och Anna nr2 som åker på torsdag eller söndag, jag måste ju hinna träffa henne. Det är ca 400 grader ute, och solen steker på för fullt. Alla som bor här klagar till och med när det är såhär varmt, och jag klandrar dem inte för fem öre. Förstår inte hur folk klarar sig utan AC, speciellt i bilarna där det är dubbelt så varmt.

Mitt huvud värker just nu, och jag jobbar i 1 ½ timma till. Känns som att datorn inte gör detta bättre.

  F
Love Pink, och halsbandet bara hänger och slänger.


Jag hör allt, varenda liten rörelse.

Use somebody

Vart ute vid Tysons Corner idag med Anna, och mötte en tjej som heter Milene. Det var så komiskt, och går egentligen inte att förklara men vi stötte på denna underbara tjej från Brasilien som gav mig sitt nr och hon hoppas jag verkligen jag ser mer av. Träffade ett riktigt skönt gäng ikväll, blandade nationaliteter. Frankrike, Tjeckien, Polen, Venezuela, Tyskland meets America. Måste även nämna att det var en amerikan med, och allihopa var kanontrevliga. Han från Tjeckien var så grymt rolig, även fast hans engelska inte var den bästa. Men som jag sagt förut, önskar jag att ni tjejer kunde vara här med mig. Ligga här i min säng och bara skratta med mig och det skulle vara tillåtet att skratta åt mig också. Att jag kunde springa ner till mormor och morfar för att bara säga hej, att mamma kunde tjata på mig att städa rummet, att bror kunde irritera mig. Att bara alla nära och kära kunde vara här precis som i min normala vardag. You feel me?

Jag vill börja detta stycke med att säga att detta handlar absolut inte om USA, absolut inte om att jag har hemlängtan, och verkligen inte om något i min amerikanska vardag. Utan detta handlar om någon speciell person hemma i Sverige som jag vet har börjat läsa min blogg. Jag kan inte sluta tänka på vad han har sagt till mig, och att det känns lite halvknepigt just nu. Denna lilla situation vi har just nu är ganska jobbig för mig, med tanke på att jag vet att du sitter hemma i Sverige och faktiskt tycker och tänker samma som mig? Om jag har fel, så får jag be om ursäkt. De tre ord han sa till mig för ett par dagar sen, sitter i mitt huvud och vägrar försvinna. J, jag vet inte alls hur jag ska hantera detta.

Tess, can we talk as soon as possible?


Alltid bra att börja med en bok man faktiskt redan kan handligen på.


Oops, tyvärr så har jag fler kassar liggandes på golvet. Btw, Pink är Victoria´s Secret nya kollektion med riktigt schyssta mjukiskläder och tofflor.


Victoria´s Secret

Jag börjar tycka om detta ställe skarpt nu, och jag börjar få upp småkontakter här och var.
Fick två nr igår till två aupairer jag träffade på Starbucks, och jag jobbar bara vidare.
Egentligen finns det inte så mycket att säga om helgen, förutom att raftingen inte blev av.. suris. Men jag har haft det kalasbra med Anna nr2 i helgen, och träffat en Anna nr3 också. Anna nr3 är från tyskland, och åker dessvärre härifrån snart. Juan och Mariana verkar som två glada prickar, och sen träffas det folk hit och dit om man bara vill.

Jag har shoppat, käkat gott och åkt cab i helgen. Fick skjuts hem av Anna nr3 igår, och mitt hår stod åt alla håll och kanter. Men det var just då, i det ögonblicket som jag förstod att jag faktiskt åstadkommit något bra. Man sitter och åker cab med två härliga nyfunna Ann:or, ca 26 grader varmt en söndagkväll kl 23. Det var härligt, riktigt ruskigt härligt.

Denna tag ska vi inte tala om, det är så sjukt varmt ute och så grymt fuktigt. Jag och Mr T har knappt orkat gå utanför dörren för att det har varit för varmt. Han var inte så pigg på att vara ute överhuvudtaget, vilket han i vanliga fall älskar.

Anna nr1 är i San Fransisco och bara steker, är någon lika avundsjuk som mig?

Chili

Jag har precis kommit hem efter en middag med Anna nr2, vilket var väldigt mysigt. Går runt och rapar mexikanskt, och god mat hade dem. Vi käkade förätt, varmrätt och efterätt för 20 dollar. Och nu menar jag inte 20 dollar each, utan tillsammans. Vi drack även två stycken strawberry lemonade var, och allt detta för dryga 10 dollar var. Om man är pank och riktigt hungrig, måste jag säga att USA är det bästa landet när det gäller billig mat och billiga kläder. Vi hann även med att kolla på en bilträff där det var ett utbud från gamla porschar till riktiga vrålåk. Riktigt coolt faktiskt, och när man såg två bilar med stora Sverige flaggor, så blev alltihopa mer intressant.

Imorgon ska vi upp tidigt och shoppa, så därför säger jag godnatt.


  

Thank god it´s friday

Gubbar och gummor, sälar och dummor.
Nu ligger min lilla gullunge och sover, det är bra gulligt när en 2 ½ åring säger : "I love you" innan man går därifrån. Det får mig att vilja vara med honom jämt och ständigt. Ikväll ska jag dejta med Anna nr2, och Anna nr1 har precis dragit till SF! Imorgon ska jag iväg och shoppa järnet med Janina, och sen på söndag blir det Riverrafting som jag nämt några gånger. Jag kommer vara dålig på att uppdatera, men ni vet ju vad jag gör iallfall.

Weekend, och btw så vill jag skicka en grattiskram till min underbara Colin hemma i Sverige.

TGIF, Jajjamen.

Not bad, not bad at all

Vänner och fiender, jag är ju ingen snilleblixt på detta med datorer.
Jag har iallfall hittat åt ett sätt man kan få å ä ö, det är säkert inte alls svårt men jag gillar att jag kan skriva normalt igen. Vad säger vi, thumbs up!
För att uppdatera er så var jag och Anna på Ruby´s igår, där vi var onyttiga.
Snart helg, snart shopping och snart riverrafting. Kalaskul, och jag tycker ni alla ska ge mig lite cred när det gäller detta med å ä ö.

Vi hörs senare, får se om jag hinner blogga under dagen


Uhm, that's strange?

Jag erkanner, jag ar sugen pa att lagga mig i sangen igen. Jag vet inte om det ar for att sangen ar sa skon, for jag har sovit i nio timmar vissa natter utan ett enstaka problem. Jag borjar jobba strax, och jag ska forsoka kasta in lite tvatt i maskinen sa jag har det gjort. For idag har jag ingen "barntvatt", sa det passar bra att gora min da. Helgen verkar vara ratt uppbokad om det blir som det ser ut, jag ska kolla med min hostfamily ikvall och se om det passar.


Och ja, sahar ser "trottoaren" ut i mitt omrade, mer an sa far jag tyvarr inte visa er.


Otroligt rent ar det har i Virginia iallafall.

I have a spider up my nose

Kandes sa iallfall, vad mer kan man saga.
Fikat ikvall var mysigt, och allmant trevligt aven fast Anna nr1 hade smakryp over hela sig. Anna nr2 var en glad pingla och vi ska spana pa att ses till helgen. Nagra skona lirare satt utanfor Starbucks ikvall, och Anna nr2 hade blivit medbjuden pa fotvandring eller hur var det? Haha, Nu ska jag sova, som en stock i den har enormt skona sangen.

  
Ena Anna ar lite smatt frustrerad, och den andra Anna ar kanonglad och jag, ja jag bara hanger med.

Stop this beat's killing me

Gud vilken harlig dag, helt underbar jamfort med igar.
Poolen var skon idag, med tanke pa att det ar typ 100 grader ute.
Jag ska traffa Anna om en timma for att sedan mota upp Anna, vi ska aka och dricka en kopp kaffe och bara njuta av varandras sallskap. Om ni kanner att ni vill joina, befinner vi oss pa Starbucks vid 9 PM. Goodnight suckers, om ni inte redan sover.

By the way, jag skulle bra garna vilja veta vilka det ar som laser min blogg. Slang in en kommentar vettja :D


Victoria Station

Forlat for kass uppdatering, men jag har full rulle har nar det galler lillpojken jag tar hand om. Han ar helt galen och jag ar lika trott som honom nar jag slutat jobba. Ikvall ska jag ut med Banana och kanske Anna, sen pa lordag ska jag traffa Janina forhoppningsvis. Janina ar en tjej fran Tyskland som ar klockren, traffade henne pa orientation i Stamford.

Jag tackar an en gang Anna's mamma som ar sa flitig och laser min blogg, - Mia, jag kommer sakna din dotter nar hon aker hem. Det vet du va ?
Sen laste jag aven att farmor har natt till min blogg, det kanns coolt att ha bade farmor och mormor framfor datorn, Haha.

Jag tanker pa er alla dar hemma, och jag hoppas verkligen att ni tar upp telefonen och ringer nar ni kanner for det.


Efter en hard dag pa orientation i Stamford, CT.
Lina, Vicky, Jenny, Matilda och en Ida bakom kameran.

Rock 'n Roll Downstairs

"I can kiss your bobo", det var det gulligaste jag hort idag. Lille T och jag var ute och lekte idag, sen fick jag ett sar och det ar alltsa ett bobo, och han ville gora det bra igen genom att pussa pa mitt ben. Men nu ligger han och sover en svang, sa jag har lite tid over. Svart att fa ihop allt med Sverige, eftersom nar jag slutar jobba sa ar klockan 22.30 och da ska jag ata mat och liknande. I'm sorry, men jag far in skype ikvall nar familjen har tid att hjalpa mig. Jag har inte tagit nagra bilder idag med tanke pa att jag inte far lagga ut namn och bilder pa min amerikanska familj aven fast jag vill.

Ikvall ar Anna upptagen, och eftersom jag bara vart har i ett par dagar sa har min umgangeskrets inte blivit sa stor. Men jag funderar pa att ta en promenad genom omradet och bekanta mig lite. Eller lagga mig i hottuben har utanfor, beror pa hur lat jag ar.


So close, no matter how far

Ikvall har jag vart ute och tagit det allmant lugnt med Anna, tagit en kopp kaffe och hangt med varandra. Jag jobbar min forsta dag imorgon, sa jag ska strax isang. Vi gick runt och kollade laget, och blev tokskramda av en kille inne i en spelbutik. Haha, fy.

Goodnight and sleep tight.


Just innan vi blev vettskramda.

 

I really suck

Anna's mamma, vi hade det valdigt bra tillsammans och filmen var faktiskt bra. Dock ett slut som fick mig att bli riktigt forbannad, jag orkar inte med slutet.

Mormor, Anna vill att du sander henne en halsning pa bloggen. Jag sa att du brukar lasa hennes blogg, och da ville hon att du skulle lamna en kommentar. Haha.

Snart ska jag ata middag, tillsammans med min underbara hostfamily. Vi ska ga igenom lite grejer hit och dit, eftersom denna vecka borjar jag jobba. Kanns bra, eftersom jag har valdigt roligt med T. Ikvall far vi se vad som hander, kanske blir Ruby's eller bara en chillkvall har hemma.




En grabb korde ett trolleritrick pa mig och Anna, ascoolt.

Been there once, I'm going back.
 
Anna x2, och forlat Elin men jag behover inga jeans har eftersom det ar sa varmt. Sa mina jeans som var dina favvisar ar nu ett par shorts.

Loudoun County Fair

Maste forst fa tacka Anna for en grym dag, det var helt underbart.

Igar var det Bullriding, sheepriding, karuseller och cirkusshow. Det var som pa film nastan, det var riktigt ballt. Innan allt borjade sjong dem den amerikanska nationalsangen, vilket gav mig gashud. Det var sa maktigt, och jag onskar att alla jag bryr mig om kunde fa vara med pa det. For en forklaring i ord ar inte tillrackligt, det ar bara en text.
Igarkvall at vi pa Ruby's med Chris och Nick, tva riktigt schyssta grabbar. Fick till och med en kram innan jag skulle ga, jag blev nastan rord. Haha, nej men det ar schysst att borja lara kanna folk har.

Idag ska jag och Anna se den nya Harry Potter filmen, och jag hoppas innerligt att hon kommer snart sa jag hinner fa i mig nagot innan bion.

Jag tanker pa er.

 
En goteborgare och en forvirrad norrlanning.




Kanns ganska konstigt att amerikaner gillar att kolla pa detta, jag och anna madde mest daligt pga att det sag sa farligt och konstigt ut.

Evacuate the dancefloor

Snabbt inlagg innan jag drar ivag pa en hel-dag med Anna.

Vi ska pa en County Fair idag, och det vet jag inte riktigt vad det ar tills jag varit dar sa da kan jag beratta.
Anna ar pavag att hamta mig har nu, och det kanns klockrent att faktiskt fa traffa en svensk tjej just nu.

Jag lagger in och uppdaterar ikvall, med tanke pa att klockan bara ar 11.00.
Skanker en tanke till er hemma i Lycksele och Sverige.

Happy Birthday

Grattis pa 20 ars dagen Petra, HURRA HURRA HURRA.

Hoppas denna dag blir den basta, och att du inte rensat ur systembolaget.
Jag ar ledsen att jag inte kan ringa dig, men jag lovar att jag ringer dig sa fort jag bara kan. Jag vet att jag ar sen pa att gratta dig, men klockan ar bara 07.00 har. Jag onskar dig all lycka idag, och en stor kram. Jag ska forsoka hitta nagot jag kan skicka over till dig ocksa, men jag hittar inte sa bra i omradet an sa jag hittar inte till vara malls. Haha, lost in Virginia.


Jag har ett problem, problemet ar inte livshotande men de ar stort.
Jag hatar amerikanska toaletter, for dem vagrar spola..

The Cheesecake Factory

Jag maste bara fa dela med mig att jag och min hostfamily precis va ute och at, och jag har en liten halsning till dig Tess. Jag satt och checkade runt i lokalen, och det slog mig att du och jag hade suttit dar hela kvallen, men en nota pa endast 200:-. Jag tanker pa manga utav er, och de lar jag gora. Far en camera imorgon, sa nu laddar vi alla hem skype, did I hear a scream of joy? Good.

RSS 2.0